jessheimdanseskole.no

Nå er det ikke lenge til årets første skoleforestilling for alle våre elever. Billetter ligger nå ute for salg! Her kommer litt info til dere foresatte og elever rundt forestilling
nr 1 kl 13:00 og forestilling 2 kl 16:00. Elevene skal møte opp i Kong Rakne-Ullensaker kulturhus, ved forestillinger benytter dere inngangen til Black Box i Ullensaker Kulturhus. Døren til Black Box finner dere ved siden av inngangen til Kong Rakne. NB! Forestillingsdagen er oppmøte i Black Box. Oppmøte for 8+ kl 12:00 og kl 12:30 for 4-7 år for elever i forestilling 1. Oppmøte for 8+ kl 15:00 for elever i forestilling 2.

Billetter ligger ute hos Ullensaker Kulturhus

Alice i Eventyrland Danseforestillingen tar oss med på en reise der Alice vender tilbake til eventyrverden hun første gang opplevde som ung jente. Alice er nå blitt en ung kvinne og mange forventer at Alice skal gifte seg med en ung Lord, men Alice tviler. I tillegg er hun litt åndsfraværende. Kaninen fra drømmene hennes dukker nemlig opp i buskene. Alice løper vekk og følger etter den snodige kaninen. Jakten fører Alice inn i skogen, der hun faller ned i et dypt hull. Plutselig befinner Alice seg i en fantastisk, eventyrlig verden der dyrene kan danse og kommunisere med hverandre. Vi blir kjent med alle dyra og den gale hattemakeren. På veien møter Alice ulike utfordringer og uforglemmelige hendelser. Ikke mist havner hun mellom den røde og hvite dronningen, må Alice ta parti? Er det noen der med vonde hensikter? Kan alle omgås å bli gode venner?

Scroll to Top